Fagioli e verdure

Fagioli e verdure

3.8 12 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 30 min
4 porzioni

Składniki

  • di gambo di sedano a pezzi
    40 g
  • di carote pelate e a pezzi
    120 g
  • peperoncino rosso senza semi, a pezzi
    1
  • di rosmarino fresco, gli aghi lavati ed asciugati
    1 rametto
  • di cipolle a pezzi
    200 g
  • di olio extravergine di oliva
    20 g
  • di cumino in polvere
    ½ cucchiaino
  • di coriandolo in polvere
    ½ cucchiaino
  • di sale
    ¼ di cucchiaino
  • di fagioli borlotti in scatola scolati e sciacquati
    400 g
    400 g di fagioli tondini, in scatola, scolati e sciacquati
  • di pane casereccio
    6 - 8 fette

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 283.7 kcal / 1186.9 kJ
Białko 11.4 g
Tłuszcz 7 g
Węglowodany 35.2 g
Błonnik 10.2 g
Tłuszcz nasycony 1.2 g
Sód 730.7 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...