Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 80 g d'échalotes
- 1 c. à café de grains de poivre
- 10 g d'huile d'olive
- 180 g d'eau
- 1 cube de bouillon de bœuf
- 1 c. à café de fécule de maïs
- 80 g de crème liquide 30-40% m.g.
- Wartości odżywcze
- na 100 g
- Kalorie
- 733.3 kJ / 175.3 kcal
- Białko
- 2.3 g
- Węglowodany
- 8.1 g
- Tłuszcz
- 15.5 g
- Tłuszcz nasycony
- 7.7 g
- Błonnik
- 1.3 g
- Sód
- 941.6 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Fondant au chocolat
40min
Purée mousseline
40min
Cabillaud au caramel et mayonnaise à l'ail
50min
Sauce fromagère
30min
Spaghetti frais aux fruits de mer
1 godz. 35 min
Sauce au fromage
20min
Risotto crémeux aux champignons et aux crevettes
1 godz.
Omelette au cheddar à la truffe
30min
Churros maison et pâte à tartiner
1 godz. 10 min
Lasagne fraîches à la bolognaise
2 godz. 30 min
Coulant au chocolat
40min
Chantilly
5 min