Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 80 g d'échalotes
- 1 c. à café de grains de poivre
- 10 g d'huile d'olive
- 180 g d'eau
- 1 cube de bouillon de bœuf
- 1 c. à café de fécule de maïs
- 80 g de crème liquide 30-40% m.g.
- Wartości odżywcze
- na 100 g
- Kalorie
- 733.3 kJ / 175.3 kcal
- Białko
- 2.3 g
- Węglowodany
- 8.1 g
- Tłuszcz
- 15.5 g
- Tłuszcz nasycony
- 7.7 g
- Błonnik
- 1.3 g
- Sód
- 941.6 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Marinade à la jamaïcaine pour le poulet
10 Min
Sauce au fromage
20min
Fondant au chocolat
40min
Saumon, sauce hollandaise au citron avec asperges et riz
45min
Sauce au yaourt
5 min
Raviolis au porc (xiao long baos)
2 Std. 5 Min
Dame blanche
12u.
Crème glacée caramel et cacahuète
3h 20min
Mocktail Lady's Day
25 Min
Virgin mojito à la fraise
15 Min
Sauce fromagère
30 Min
Brioche extra moelleuse
3小时 45 分钟