Urządzenia i Akcesoria
Sous-vide strawberries with white chocolate mousse
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 2 godz.
6 portions
Składniki
White chocolate mousse
-
salted butter20 g
-
biscuits of choice70 g
-
brown sugar40 g
-
pouring (whipping) cream200 g
-
good-quality white chocolate broken into pieces100 g
-
cream cheese softened250 g
-
vanilla bean paste1 tsp
Sous-vide strawberries
-
strawberries trimmed and cut into halves400 g
-
orange juice2 tbsp
-
pure maple syrup1 tbsp
-
fresh basil leaves (optional)8
-
water to fully submerge bags (not higher than the 2L maximum fill level)
-
lemon juice (½ lemon) or 1 level tsp ascorbic acid powder30 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
272.1 mg
Białko
5.6 g
Kalorie
1982.4 kJ /
473.8 kcal
Tłuszcz
36.8 g
Błonnik
1.6 g
Tłuszcz nasycony
21.2 g
Węglowodany
32.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Apple and ginger paste
6 godz. 15 min
Sous vide pears with cinnamon sauce (TM6)
2 godz.
Browned eschalots (250-350 g)
25 min
Barbecue onions (500 g)
45 min
Caramelised onions (400-500 g)
25 min
Peanut brittle
1 godz. 30 min
Honeycomb
1 godz. 30 min
Chocolate and anise fruit bark
2 godz. 20 min
DIY chocolate truffles
3 godz. 40 min
Caramel toffees
2 godz.
Spiced poached pears with vanilla cheesecake and gingernut crumb
5 godz. 30 min
Yoghurt with red berry coulis
13 godz. 20 min