Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
White chocolate mousse
- 20 g salted butter
- 70 g biscuits of choice
- 40 g brown sugar
- 200 g pouring (whipping) cream
- 100 g good-quality white chocolate, broken into pieces
- 250 g cream cheese, softened
- 1 tsp vanilla bean paste
Sous-vide strawberries
- 400 g strawberries, trimmed and cut into halves
- 2 tbsp orange juice
- 1 tbsp pure maple syrup
- 8 fresh basil leaves (optional)
- water, to fully submerge bags (not higher than the 2L maximum fill level)
- 30 g lemon juice (½ lemon) or 1 level tsp ascorbic acid powder
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1982.4 kJ / 473.8 kcal
- Białko
- 5.6 g
- Węglowodany
- 32.7 g
- Tłuszcz
- 36.8 g
- Tłuszcz nasycony
- 21.2 g
- Błonnik
- 1.6 g
- Sód
- 272.1 mg
Alternatywne przepisy
Butterscotch panna cotta with pear sorbet (Mark Southon)
25 Std. 20 Min
Sous vide fillet steak with gin and peppercorn sauce
2u. 20min
Roasted banana affogato
29 godz.
Sous vide pears with cinnamon sauce (TM6)
2h
Sous-vide rare beef steak with béarnaise sauce
2u. 20min
Chilli pineapple with coconut crumbs (TM6)
3u. 35min
Rare beef steak with herb garlic butter
2h 15 min.
Steamed banana puddings with honey ginger crème anglaise
35min
Lemon curd (TM6)
15min
Portuguese-style custard tarts
40min
Yoghurt with red berry coulis
13 Std. 20 Min
Fruit coulis
10min