Urządzenia i Akcesoria
Lemon Myrtle Baklava (Mark Olive)
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 3 godz. 20 min
20 portions
Składniki
-
sugar450 g
-
lemon myrtle leaves20
-
macadamia nuts500 g
-
honey600 g
-
ghee plus extra to grease180 g
-
freshly squeezed lemon juice60 g
-
filo pastry300 g
-
ground lemon myrtle1 tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
75.4 mg
Białko
3.2 g
Kalorie
2066.6 kJ /
493.9 kcal
Tłuszcz
28.9 g
Błonnik
2.5 g
Tłuszcz nasycony
8.4 g
Węglowodany
58.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Sautéd vegetables with broccoli sauce (Thermomix® Cutter, using modes)
30 min
Honey semifreddo with warm figs and walnuts (Diabetes)
6 godz. 15 min
Quick grated pickle - demo (Thermomix® Cutter)
Brak ocen
Sous vide salmon with greens (Diabetes, TM6)
1 godz. 35 min
Quince tart
1 godz. 10 min
Ricotta gnudi with basil oil (Russell Blaikie)
6 godz. 30 min
Soy bread with seeds
3 godz. 50 min
Saffron arancini
25 godz. 25 min
Lemon garlic salmon with green bean gremolata
2 godz. 25 min
Gluten free almond sweet shortcrust pastry
35 min
Aperol® and lemon sour with aquafaba foam
10 min
Sam Wood's Baked salmon with broccoli pesto
35 min