Urządzenia i Akcesoria
Savoury herb baked ricotta
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 2 godz. 40 min
8 portions
Składniki
Ricotta
-
full cream milk1800 g
-
white vinegar80 g
Grain free crackers
-
chia seeds30 g
-
water120 g
-
raw almonds280 g
-
sunflower seeds60 g
-
linseeds (flaxseeds)30 g
-
sea salt flakes1 tsp
-
granulated garlic1 tsp
-
dried chilli flakes½ - 1 tsp
-
sea salt flakes for sprinkling
-
sesame seeds30 g
Baked ricotta
-
oil for greasing
-
Parmesan cheese cut into pieces (3 cm)120 g
-
egg1
-
fresh thyme leaves only2 - 3 sprigs
-
dried chilli flakes½ tsp
-
salt1 - 2 pinches
-
ground black pepper1 - 2 pinches
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
905 mg
Białko
25 g
Kalorie
2323.1 kJ /
553.1 kcal
Tłuszcz
42.4 g
Błonnik
6.6 g
Tłuszcz nasycony
10.4 g
Węglowodany
16.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Citrus salt
35 min
Rosemary salt
24 godz. 5 min
Lemon and thyme oil
25 min
Homemade ricotta
1 godz. 15 min
Vegetable stock paste
30 min
Steamed banana puddings with honey ginger crème anglaise
35 min
Brazilian cheese puffs
20 min
Steamed orange puddings with almond milk ice cream
29 godz. 30 min
Almond addiction
1 godz.
Beetroot, Parmesan and cashew dip
5 min
Brazilian cheese puffs
20 min
Capsicum and sun-dried tomato dip
5 min