Savoury herb baked ricotta
TM6 TM5 TM31

Savoury herb baked ricotta

4.7 (30 ocen)

Składniki

Ricotta

  • 1800 g full cream milk
  • 80 g white vinegar

Grain free crackers

  • 30 g chia seeds
  • 120 g water
  • 280 g raw almonds
  • 60 g sunflower seeds
  • 30 g linseeds (flaxseeds)
  • 1 tsp sea salt flakes
  • 1 tsp granulated garlic
  • ½ - 1 tsp dried chilli flakes
  • sea salt flakes, for sprinkling
  • 30 g sesame seeds

Baked ricotta

  • oil, for greasing
  • 120 g Parmesan cheese, cut into pieces (3 cm)
  • 1 egg
  • 2 - 3 sprigs fresh thyme, leaves only
  • ½ tsp dried chilli flakes
  • 1 - 2 pinches salt
  • 1 - 2 pinches ground black pepper

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
2323.1 kJ / 553.1 kcal
Białko
25 g
Węglowodany
16.9 g
Tłuszcz
42.4 g
Tłuszcz nasycony
10.4 g
Błonnik
6.6 g
Sód
905 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy