Urządzenia i Akcesoria
Prawn and saffron arancini
Przygotowanie 45 min
Czas całkowity 25 godz.
40 portions
Składniki
Arancini
-
Parmesan cheese cut into pieces (3 cm)150 g
-
brown onion (approx. 120 g), cut into quarters1
-
garlic cloves2
-
unsalted butter50 g
-
Arborio rice250 g
-
ground black pepper½ tsp
-
white wine150 g
-
saffron1 pinch
-
water650 g
-
Vegetable stock paste (see Tips)3 tsp
Assembly
-
panko breadcrumbs130 g
-
sea salt½ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
plain flour6 tbsp
-
fresh flat-leaf parsley leaves only, chopped3 sprigs
-
cooked prawns cut into pieces (2 cm)280 g
-
eggs lightly beaten2
-
vegetable oil (approx. 750 g), to deep fry
-
lemon cut into wedges, to serve
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
124.1 mg
Białko
3.9 g
Kalorie
328.9 kJ /
78.6 kcal
Tłuszcz
2.4 g
Błonnik
0.4 g
Tłuszcz nasycony
1.4 g
Węglowodany
9.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Pork fillet with paprika cream sauce and linguine
1 godz. 20 min
Corn tortillas
1 godz. 50 min
Easy chicken congee with Chinese sausage and mushrooms
35 min
Sticky pork ribs with cheesy coleslaw (Thermomix®️ Cutter, TM6)
26 godz. 15 min
Cheesy polenta with vegetable ragù
1 godz. 20 min
Choron sauce (Tomato béarnaise)
20 min
Lime panna cotta with gin and finger lime granita
24 godz. 30 min
Macadamia Chocolate Cookies
1 godz.
Yellow curry sauce (Dandelion restaurant)
55 min
Retro prawn cocktail
20 min
Turkish borek with cacik
1 godz.
Baby Back Ribs with Stout Beer BBQ Sauce
3 godz. 15 min