Urządzenia i Akcesoria
Chicken and Pork Adobo
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 40 min
4 portions
Składniki
-
garlic cloves6
-
boneless skinless pork belly cut into pieces (approx. 5 cm)500 g
-
dried bay leaves2
-
ground black pepper½ tsp
-
red cane vinegar100 g
-
soy sauce100 g
-
dried chilli flakes1 tsp
-
chicken thigh, skin on and bone in cut into halves500 g
-
cooked rice
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1516.1 mg
Białko
34.7 g
Kalorie
3981 kJ /
951.5 kcal
Tłuszcz
87.3 g
Błonnik
0.6 g
Tłuszcz nasycony
29.8 g
Węglowodany
3.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Chicken Caprese pasta salad
25 min
Sweet and Sour Pork Ribs
40 min
Easy chicken congee with Chinese sausage and mushrooms
35 min
Steamed Chicken Essence
1 godz. 10 min
Ginger Pork
25 min
Bicol Express
45 min
White Radish Pork Rib Soup
3 godz.
Chicken adobo
30 min
Yu xiang rou si (Yuxiang pork)
30 min
Hakka Char Yoke (Braised Pork With Black Fungi And Fermented Bean Curd)
55 min
Pork Adobo
55 min
Laing
1 godz. 50 min