Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 6 garlic cloves
- 500 g boneless skinless pork belly, cut into pieces (approx. 5 cm)
- 2 dried bay leaves
- ½ tsp ground black pepper
- 100 g red cane vinegar
- 100 g soy sauce
- 1 tsp dried chilli flakes
- 500 g skin on chicken thighs, cut into halves
- cooked rice
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 3981 kJ / 951.5 kcal
- Białko
- 34.7 g
- Węglowodany
- 3.8 g
- Tłuszcz
- 87.3 g
- Tłuszcz nasycony
- 29.8 g
- Błonnik
- 0.6 g
- Sód
- 1516.1 mg
Alternatywne przepisy
Korean beef bulgogi stir-fry with rice
1 Std. 50 Min
Five spice chicken with asparagus and pea salad
2 Std. 10 Min
Braised Lamb Shanks
3 godz. 35 min
Three-in-One Meal (Rice, Steamed Egg and Dang Gui Chicken)
1 Std. 30 Min
Sweet and sour pork ribs
40 Min
Pork Belly Cabbage Rice
45 Min
Chilli with rice
50 Min
Pork ribs with black bean sauce
2 Std.
Ginger Pork
25 Min
Stewed Pork Belly With Rose Wine
50 Min
Sweet and Sour Beef Short Ribs
30 Min
Korean Style Pork Chops with Spicy Rice and Steamed Bok Choy
1sa 5 dk