Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 500 g chicken thigh fillets, cut into quarters (4-5 cm pieces)
- 15 g light soy sauce
- 10 g dark soy sauce
- 10 g Chinese cooking wine (Shaoxing wine - see Tips)
- 30 g water
- 5 g Chinese black vinegar (see Tips)
- 5 g white sugar
- ⅛ tsp Sichuan pepper
- 1 garlic clove
- 20 g fresh ginger, peeled
- 20 g oil
- 3 - 5 dried chillies, deseeded
- 2 spring onions/shallots, trimmed and cut into pieces (4 cm)
- 30 g unsalted peanuts, roasted
- Wartości odżywcze
- na 2 portions
- Kalorie
- 4243.9 kJ / 1010.5 kcal
- Białko
- 102.5 g
- Węglowodany
- 13.2 g
- Tłuszcz
- 60.5 g
- Tłuszcz nasycony
- 12.4 g
- Błonnik
- 5.9 g
- Sód
- 1804 mg
Alternatywne przepisy
Pad kra pow
45 min
Ginger beef and sugar snap peas with rice
1 godz. 45 min
Teriyaki chicken thighs
2 Std. 10 Min
Chinese pork with vegetables
1 Std. 20 Min
Niu rou mian (beef noodles)
35min
Barbecued beef with ssamjang sauce
2 godz. 25 min
Pork belly with noodles and chilli miso sauce (TM6)
4h 20min
Malay-style coconut chicken
25 Std. 40 Min
Chinese five spice beef cheeks
4h 25min
Prawn and pork pops with turmeric lime sauce
1h 5min
Vietnamese Lemongrass Chicken
1h 5min
Ma yi shang shu (sweet potato noodles with pork)
20 min