Kung Pao chicken
TM6

Kung Pao chicken

4.2 (129 ocen)

Składniki

  • 500 g chicken thigh fillets, cut into quarters (4-5 cm pieces)
  • 15 g light soy sauce
  • 10 g dark soy sauce
  • 10 g Chinese cooking wine (Shaoxing wine - see Tips)
  • 30 g water
  • 5 g Chinese black vinegar (see Tips)
  • 5 g white sugar
  • ⅛ tsp Sichuan pepper
  • 1 garlic clove
  • 20 g fresh ginger, peeled
  • 20 g oil
  • 3 - 5 dried chillies, deseeded
  • 2 spring onions/shallots, trimmed and cut into pieces (4 cm)
  • 30 g unsalted peanuts, roasted

Wartości odżywcze
na 2 portions
Kalorie
4243.9 kJ / 1010.5 kcal
Białko
102.5 g
Węglowodany
13.2 g
Tłuszcz
60.5 g
Tłuszcz nasycony
12.4 g
Błonnik
5.9 g
Sód
1804 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy