Urządzenia i Akcesoria
Dan dan mian (dandan noodles)
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
6 portions
Składniki
Dan dan sauce
-
dried shrimp (see Tips)50 g
-
water for soaking
-
garlic cloves70 g
-
eschalots70 g
-
brown onion50 g
-
chilli powder1 tbsp
-
miso paste (see Tips)50 g
-
vegetable oil150 g
Peanut sauce
-
peanut butter90 g
-
sesame oil30 g
-
hot chilli sauce30 g
Minced pork sauce
-
zha cai (optional - see Tips)30 g
-
fresh ginger peeled20 g
-
vegetable oil20 g
-
pork mince150 g
-
oyster sauce20 g
-
Chicken stock paste (see Tips)½ tsp
-
white sugar½ tsp
-
water120 g
-
cornflour2 tsp
-
dark soy sauce1 ½ tsp
Noodles
-
water1600 g
-
salt1 tsp
-
Chicken stock paste (see Tips)1 tbsp
-
white sugar¼ tsp
-
dark soy sauce1 tsp
-
dried ramen noodles300 g
-
white sesame seeds toasted60 g
-
spring onion/shallot cut into thin slices1
-
unsalted peanuts crushed
-
rice wine vinegar to taste
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1493.1 mg
Białko
21.7 g
Kalorie
2800.3 kJ /
666.7 kcal
Tłuszcz
53.2 g
Błonnik
7.1 g
Tłuszcz nasycony
7.7 g
Węglowodany
24 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Pho bo (Vietnamese beef and noodle soup)
2 godz.
Ma po dou fu (mapo tofu)
15 min
Ma yi shang shu (sweet potato noodles with pork)
20 min
Pork and shiitake mushroom rice paper rolls with Holy Trinity sauce
45 min
Mapo Tofu
35 min
Miso Ramen
30 min
Chawan mushi (Japanese savoury egg custard)
35 min
Bun bo vien cha gio (meatballs and noodles with spring rolls)
1 godz. 10 min
Chawanmushi (Japanese savoury custard)
1 godz. 45 min
Vietnamese mixed meat pho
1 godz. 50 min
Miso salmon broth
40 min
Okonomiyaki
30 min