![Beef rendang Beef rendang](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/08D099FD-EC15-47F7-AABE-2ADFA2E69760/Derivates/96b242d3-5571-428b-a1db-1221c457a2f1.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 g desiccated coconut
- 12 dried long red chillies
- 120 g water, for soaking
- 10 g cumin seeds
- 10 g coriander seeds
- 3 cinnamon quills
- 4 star anise
- 1 tsp whole cloves
- 30 g garlic
- 100 g red onion, cut into wedges
- 40 g fresh ginger, peeled, cut into slices
- 60 g lemongrass, white part only, cut into pieces (1 cm)
- 40 g fresh galangal, peeled, cut into slices
- 80 g vegetable oil
- 60 - 80 g dark brown sugar
- 200 g coconut milk (full fat)
- 800 g beef chuck steak, cut into pieces (3-4 cm)
- 25 g Meat stock paste (see Tips)
- 60 g tamarind paste
- 80 g coconut cream, to serve
- 1 Lebanese cucumber, cut into slices, for garnishing
- eschalots, cut into slices, for garnishing
- cooked rice, to serve
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2748.3 kJ / 654.4 kcal
- Białko
- 32.5 g
- Węglowodany
- 26.7 g
- Tłuszcz
- 45.3 g
- Tłuszcz nasycony
- 22.9 g
- Błonnik
- 6.5 g
- Sód
- 878.1 mg
Alternatywne przepisy
Beef Rendang
2h 30min
Prawn and chicken laksa
40p
Ayam masak merah (spicy tomato chicken)
1 Std. 20 Min
Thai green curry paste
10p
Thai Green Curry Chicken
30min
Ayam kapitan (chicken curry)
45min
Sambal kacang (peanut sauce)
35 Min
Nasi lemak (coconut rice)
20p
Pad kra pow
45min
Sri Lankan red beef curry
1 Std. 40 Min
Chicken Rendang
45min
Thai green chicken curry
30min