Beef rendang

Beef rendang

4.1 104 oceny
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 6 godz. 20 min
6 portions

Składniki

  • desiccated coconut
    100 g
  • dried long red chillies
    12
  • water for soaking
    120 g
  • cumin seeds
    10 g
  • coriander seeds
    10 g
  • cinnamon quills
    3
  • star anise
    4
  • whole cloves
    1 tsp
  • garlic
    30 g
  • red onion cut into wedges
    100 g
  • fresh ginger peeled, cut into slices
    40 g
  • lemongrass white part only, cut into pieces (1 cm)
    60 g
  • fresh galangal peeled, cut into slices
    40 g
  • vegetable oil
    80 g
  • dark brown sugar
    60 - 80 g
  • coconut milk (full fat)
    200 g
  • beef chuck steak cut into pieces (3-4 cm)
    800 g
  • Meat stock paste (see Tips)
    25 g
  • tamarind paste
    60 g
  • coconut cream to serve
    80 g
  • Lebanese cucumber cut into slices, for garnishing
    1
  • eschalots cut into slices, for garnishing
  • cooked rice to serve

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 654.4 kcal / 2748.3 kJ
Białko 32.5 g
Tłuszcz 45.3 g
Węglowodany 26.7 g
Błonnik 6.5 g
Tłuszcz nasycony 22.9 g
Sód 878.1 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...