Pain polka pistaches-abricots-noisettes

Pain polka pistaches-abricots-noisettes

2.5 2 oceny
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 3 godz. 50 min
1 pièce

Składniki

  • 350 g d'eau minérale
  • 50 g de levain rafraîchi (voir "Conseil(s)")
  • 5 g de levure boulangère fraîche émiettée
  • 300 g de farine T 55, et un peu pour fariner
  • 200 g de farine T 130
  • 10 g de sel
  • 20 g de beurre
  • 100 g d'abricots secs moelleux, coupés en deux
  • 100 g de pistaches vertes émondées
  • 100 g de noisettes
  • eau (1 bol)

Wartości odżywcze na 1 pièce

Kalorie 2170 kcal / 9169 kJ
Białko 88 g
Tłuszcz 128 g
Węglowodany 446 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...