Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 80 g d'oignons, coupés en deux
- 1 gousse d'ail
- 120 g d'huile d'olive
- 70 g de vinaigre balsamique
- 30 g d'eau
- 10 g de moutarde à l'ancienne
- 2 brins d'origan frais, effeuillé
- 1 cube de bouillon de légumes (pour 0,5l)
- 4 pincées de poivre, moulu
- Wartości odżywcze
- na 100 g
- Kalorie
- 1517 kJ / 368 kcal
- Białko
- 1 g
- Węglowodany
- 7 g
- Tłuszcz
- 37 g
Alternatywne przepisy
Croûtes au fromage au four
35 min
Salade de pommes de terre
1h 5min
Salade de carottes
15 Min
Salade au cervelas et fromage
25 min
Mousse au thon
5min
Papet vaudois
55 min
Salade de cervelas au fromage
10min
Sauce à salade moutarde-balsamique
10min
Focaccia aux tomates
40 min
Sauce à salade à la française
20 min
Croissants au jambon
35 min
Tresse bernoise
1 godz. 45 min