Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 80 g d'oignons, coupés en deux
- 1 gousse d'ail
- 120 g d'huile d'olive
- 70 g de vinaigre balsamique
- 30 g d'eau
- 10 g de moutarde à l'ancienne
- 2 brins d'origan frais, effeuillé
- 1 cube de bouillon de légumes (pour 0,5l)
- 4 pincées de poivre, moulu
- Wartości odżywcze
- na 100 g
- Kalorie
- 1517 kJ / 368 kcal
- Białko
- 1 g
- Węglowodany
- 7 g
- Tłuszcz
- 37 g
Alternatywne przepisy
Croûtes au fromage au four
35min
Tartare d’œufs
35min
Salade de carotte à la sauce yogourt
10min
Röstis de légumes et sauce forestière à la crème
1h 15min
Mousse au thon
5min
Sauce à salade moutarde-balsamique
10min
Sauce à salade à la française
20min
Salade de carotte à la sauce yogourt (TM6)
10min
Croissants au jambon
35min
Focaccia aux tomates
40min
Tresse au beurre à 6 brins
2 godz. 35 min
Tresse bernoise
1 Std. 45 Min