Bouillon de légumes pour fondue chinoise

Bouillon de légumes pour fondue chinoise

3.3 3 oceny
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
1000 g

Składniki

  • 80 g d'oignons coupés en quartiers
  • 2 gousses d'ail
  • 1 c. à soupe d'huile de tournesol
  • 600 g de mélange de légumes pour potage (p. ex. carottes, poireaux et céleri), en morceaux
  • 1 feuille de laurier, sèche
  • 1500 g d'eau
  • 60 - 80 g de sauce de soja selon les goûts

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 100 g

Kalorie 39.8 kcal / 166.6 kJ
Białko 2 g
Tłuszcz 1.4 g
Węglowodany 5.1 g
Błonnik 1 g
Tłuszcz nasycony 0.2 g
Sód 557.3 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...