Urządzenia i Akcesoria
Mousse au jambon
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 10 min
6 portions
Składniki
-
250 g de jambon cuit coupé en tranches ou en dés
-
300 g de ricotta fraîche
-
½ c. à café de sel
-
1 pincée de poivre
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
12.6 g
Kalorie
682 kJ /
163 kcal
Tłuszcz
11.6 g
Węglowodany
2.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Mousse au thon
5 min
Mousse au Toblerone®
3 godz. 10 min
Dip aux dattes et au curry
5 min
Nœud au lard
2 godz. 10 min
Dip au fromage frais et aux herbes
10 min
Sauce cocktail
5 min
Caramels à la crème
2 godz.
Beurre aux herbes
5 min
Mousse au thon
10 min
Mousse à la truite
5 min
Steak tartare
30 min
French dressing raffiné
15 min