Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Beurre à la tomate
- 10 tomates séchées à l'huile, égouttées
- 2 gousses d'ail
- 100 g de beurre, mou coupé en morceaux
- ½ c. à café de sel
- 20 g de concentré de tomates
- Wartości odżywcze
- na 140 g
- Kalorie
- 818.2 kJ / 3421.4 kcal
- Białko
- 2.2 g
- Węglowodany
- 7.1 g
- Tłuszcz
- 87.8 g
Alternatywne przepisy
Risotto alla milanese
30 Min
Caramels à la crème
2h
Crème glacée aux fruits
5min
Mousse au thon
5min
Focaccia au romarin
2 godz. 30 min
Grittibenz sucré
2 Std. 15 Min
Focaccia aux anchois
1h 45 min
Beurre aux herbes
5min
Toasts à l'ail
15min
Mousse au Toblerone®
3h 10min
Focaccia aux tomates
40min
Croissants au jambon
35min