Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 160 g de jambon cuit arrière en tranches, en morceaux (5 cm)
- 4 brins de persil frais, effeuillé
- 75 g de séré à la crème
- 10 g de moutarde à l'ancienne
- ¼ de c. à café de sel
- 2 pincées de poivre, moulu
- 1 abaisse de pâte feuilletée, (Ø 32 cm)
- 1 œuf, battu
- Wartości odżywcze
- na 1 morceau/part
- Kalorie
- 723 kJ / 173 kcal
- Białko
- 7.3 g
- Węglowodany
- 11 g
- Tłuszcz
- 11 g
Alternatywne przepisy
Milanais
3h
Émincé à la zurichoise
50min
Mousse au thon
5 min
Papet vaudois
55min
Riz Casimir
45min
Saucisse rôtie, légumes et sauce à l’oignon
45min
Mousse au Toblerone®
3 Std. 10 Min
Cake Mississippi clair
1h 15 min
Focaccia aux tomates
40min
Sauce à salade à la française
20 min
Cuchaule
2h 30 min
Tresse bernoise
1h 45min