Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 160 g de jambon cuit arrière en tranches, en morceaux (5 cm)
- 4 brins de persil frais, effeuillé
- 75 g de séré à la crème
- 10 g de moutarde à l'ancienne
- ¼ de c. à café de sel
- 2 pincées de poivre, moulu
- 1 abaisse de pâte feuilletée, (Ø 32 cm)
- 1 œuf, battu
- Wartości odżywcze
- na 1 morceau/part
- Kalorie
- 723 kJ / 173 kcal
- Białko
- 7.3 g
- Węglowodany
- 11 g
- Tłuszcz
- 11 g
Alternatywne przepisy
Papet vaudois
55 Min
Sauce balsamique
10 Min
Cake Mississippi clair
1 godz. 15 min
Mousse au thon
5 Min
Bonhomme en pâte
2 godz. 10 min
Nœud au lard
2 godz. 10 min
Focaccia aux tomates
40min
Cake tyrolien automnal
1h 20min
Variations autour du beurre - Café de Paris
30min
Milanais
3 Std.
Cuchaule
2 Std. 30 Min
Tresse bernoise
1 Std. 45 Min