
Urządzenia i Akcesoria
Hacksteak mit Rote Bete (Biff à la Lindström) und Kartoffelstampf
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 45 min
4 Portionen
Składniki
-
Wasser500 g
-
Salz3 - 3 ½ TL
-
Kartoffeln, mehligkochend in Stücken (2 cm)850 g
-
Zwiebel halbiert60 g
-
Kapern abgetropft50 g
-
Rote Bete eingelegt, in Scheiben, abgetropft150 g
-
Rinderhackfleisch grob zerzupft600 g
-
Senf1 EL
-
Paniermehl2 EL
-
Eier5
-
Pfeffer½ TL
-
Öl zum Braten
-
Milch100 g
-
Butter in Stücken30 g
-
Muskat¼ TL
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 Portion
Kalorie
749 kcal /
3133 kJ
Białko
40 g
Tłuszcz
43 g
Węglowodany
49 g
Błonnik
7.1 g
Tłuszcz nasycony
18 g
Sód
2499 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

THERMOMIX® Magazin 2/2023
42 Przepisy
Niemcy
Niemcy