Urządzenia i Akcesoria
Butternut and Cashew Curry with Black Rice
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
6 portions
Składniki
Butternut and Cashew Curry
-
whole coriander seeds½ oz
-
cumin seeds½ oz
-
dried ground turmeric1 tsp
-
cinnamon stick½
-
green cardamom pods6
-
ground paprika1 tbsp
-
dried red chilies1 - 2
-
whole black peppercorns6
-
fresh ginger peeled and cut into pieces2 in.
-
garlic cloves4
-
yellow onion cut into pieces4 oz
-
curry leaves15
-
extra virgin olive oil2 oz
-
raw cashews, unsalted6 oz
-
coconut milk4 oz
Black Rice
-
black rice10 oz
-
water50 oz
-
butternut squash peeled and cut into pieces (1½ in.)25 oz
-
salt to taste½ - 1 tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
418.6 mg
Białko
12.1 g
Kalorie
2293.7 kJ /
548.2 kcal
Tłuszcz
27.2 g
Błonnik
7.9 g
Tłuszcz nasycony
6.7 g
Węglowodany
68.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Black Tahini Banana Bread
1 godz. 20 min
Black-eyed Bean Stew with Vegetables
2 godz. 10 min
Cauliflower and Date Tagine
55 min
Tuscan White Bean Stew
1 godz.
Chopped Cauliflower Chickpea Salad with Oregano Vinaigrette
20 min
Green Lentil Risotto with Asparagus
45 min
Roasted Vegetables with Farro and Lemon Feta Dressing (Ben)
55 min
Vegan Cashew Sauté
35 min
Broccoli Salad
5 min
Kung Pao Cauliflower with Pickled Carrot and Sesame Salad
45 min
Sweet Potato Curry with Broccoli
30 min
Roasted Vegetables with Walnut Arugula Pesto
45 min