![Butternut and Cashew Curry with Black Rice Butternut and Cashew Curry with Black Rice](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/f1526184aa563e28b01441c0624db162/Derivates/287d98933b9c87f8cf507233fbe9b9498d06a09c.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Butternut and Cashew Curry
- ½ oz whole coriander seeds
- ½ oz cumin seeds
- 1 tsp dried ground turmeric
- ½ cinnamon stick
- 6 green cardamom pods
- 1 tbsp ground paprika
- 1 - 2 dried red chilies
- 6 whole black peppercorns
- 2 in. fresh ginger, peeled and cut into pieces
- 4 garlic cloves
- 4 oz yellow onion, cut into pieces
- 15 curry leaves
- 2 oz extra virgin olive oil
- 6 oz raw cashews, unsalted
- 4 oz coconut milk
Black Rice
- 10 oz black rice
- 50 oz water
- 25 oz butternut squash, peeled and cut into pieces (1½ in.)
- ½ - 1 tsp salt, to taste
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2293.7 kJ / 548.2 kcal
- Białko
- 12.1 g
- Węglowodany
- 68.6 g
- Tłuszcz
- 27.2 g
- Tłuszcz nasycony
- 6.7 g
- Błonnik
- 7.9 g
- Sód
- 418.6 mg
Alternatywne przepisy
Sweet Potato Curry with Broccoli
30 Min
Green Goddess Dressing (Bill Yosses)
20 Min
Satay Tofu Kebabs
1h 5min
Roasted Vegetables with Walnut Arugula Pesto
45min
Pasta with Spring Greens and Parmesan Bread Crumbs
45min
Broccoli Red Lentil Soup
25min
Fakes Moutzentra (Lentils with Rice)
45min
Kale Caesar Salad with Parmesan Bread Crumbs
25min
Spicy Shrimp and Quinoa Bowl
30 Min
Wild Rice Salad with Miso Vinaigrette
1 Std. 15 Min
Vegetarian Chili
50min
Basic Quinoa
35 Min