Urządzenia i Akcesoria
Greek Broccoli with Arugula Pesto and Roasted Lemon
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
6 portions
Składniki
Arugula Pesto
-
Parmesan cheese in pieces60 g
-
lemon thin peel only, no white pith1
-
pine nut, raw30 g
-
garlic cloves2
-
baby leaf salad, mixed85 g
-
extra virgin olive oil70 g
-
lemon juice15 g
-
salt¼ tsp
Broccoli
-
extra virgin olive oil1 tbsp
-
broccoli florets570 g
-
red onion sliced thinly (approx. 1 onion)225 g
-
cherry tomatoes halved225 g
-
feta cheese crumbled140 g
-
lemons halved2
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
483.9 mg
Białko
11.8 g
Kalorie
1332.8 kJ /
318.5 kcal
Tłuszcz
25.4 g
Błonnik
2.3 g
Tłuszcz nasycony
7.6 g
Węglowodany
15.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Spiralized Beetroot Salad with Goat Cheese and Walnuts
Brak ocen
Minty Vodka Lemonade (Diabetes)
10 min
Pumpkin Seed Butter
35 min
Falafel Waffle
40 min
Creamy potato mash
30 min
Spicy coriander prawns with zucchini noodles
25 min
Easy Beefy Mac and Cheese
20 min
Egg and Onion
25 min
Strawberry margarita
5 min
Butter Chickpea Curry with Cauliflower Rice
25 min
Spicy Margarita Fizz
10 min
Risotto pomodori with burrata
30 min