Urządzenia i Akcesoria
Greek Broccoli with Arugula Pesto and Roasted Lemon
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
6 portions
Składniki
Arugula Pesto
-
Parmesan cheese in pieces60 g
-
lemon thin peel only, no white pith1
-
pine nut, raw30 g
-
garlic cloves2
-
baby leaf salad, mixed85 g
-
extra virgin olive oil70 g
-
lemon juice15 g
-
salt¼ tsp
Broccoli
-
extra virgin olive oil1 tbsp
-
broccoli florets570 g
-
red onion sliced thinly (approx. 1 onion)225 g
-
cherry tomatoes halved225 g
-
feta cheese crumbled140 g
-
lemons halved2
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
483.9 mg
Białko
11.8 g
Kalorie
1332.8 kJ /
318.5 kcal
Tłuszcz
25.4 g
Błonnik
2.3 g
Tłuszcz nasycony
7.6 g
Węglowodany
15.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Green Goddess Salad
10 min
Broccoli Salad with Red Peppers and Pine Nuts
10 min
Mushroom Brown Rice Risotto (Diabetes)
1 godz. 15 min
Green Goddess Salad
10 min
Chicken with Roasted Red Pepper and Squash (Diabetes)
55 min
Orange Salmon with Broccoli Couscous
35 min
Tex-Mex Chicken and Quinoa Salad
30 min
Frozen Yoghurt Bark
Brak ocen
Artichoke Alfredo Sauce with Fettuccine
45 min
Mediterranean Shrimp and Orzo Soup
Brak ocen
Freeform bread with filling
1 godz. 35 min
Low Carb Stuffed Acorn Squash
1 godz. 20 min