Urządzenia i Akcesoria
Roasted Vegetables with Farro and Lemon Feta Dressing (Ben)
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 55 min
8 portion
Składniki
-
Brussels sprout trimmed and halved255 g
-
zucchini sliced in half moons (½ in.)450 g
-
carrot peeled450 g
-
extra virgin olive oil divided3 ounce
-
salt divided, to taste2 ¼ teaspoon
-
rosemary, fresh2 sprigs
-
farro200 g
-
water680 g
-
lemon1
-
feta cheese60 g
-
dill, fresh plus extra to garnish3 - 5 sprig
-
black pepper, ground to taste¼ tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
784.2 mg
Białko
6.4 g
Kalorie
1063.7 kJ /
254.2 kcal
Tłuszcz
13.5 g
Błonnik
6.2 g
Tłuszcz nasycony
2.9 g
Węglowodany
28.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Sheet Pan Dinners
9 Przepisów
Kanada
Kanada
Może spodoba Ci się również...
Tex-Mex Bowl
50 min
Baked Eggs on Spiralized Vegetables
Brak ocen
Carrot Cake Overnight Oats (Diabetes)
8 godz.
Sweet potato lentil pie
50 min
Fennel Salad with Orange and Pine Nuts
20 min
Tex-Mex Chicken and Quinoa Salad
30 min
Turmeric Basmati Rice with Currants
35 min
Aubergine, Chickpea and Chicken Curry
30 min
Chicken Meatball Soup with Chickpeas
45 min
Lemon garlic salmon with green bean gremolata
2 godz. 25 min
Tex-mex salmon burrito bowl (Diabetes)
35 min
Black Bean and Avocado Wrap
15 min