Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Coq au vin
- 4 chicken Marylands, jointed, trimmed and skin on
- 12 eschalots, peeled
- 200 g shortcut bacon rashers, trimmed and cut into pieces (2 cm)
- 2 sprigs fresh thyme, leaves only
- 1 sprig fresh rosemary, leaves only
- 1 tsp sea salt
- ground black pepper, to season
- 200 g white wine
- ½ tsp Chicken stock paste (see Tips)
- 100 g water
- 6 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 3 garlic cloves
- 200 g fresh Swiss brown mushrooms, cut into quarters
- 20 g salted butter
Mashed potato
- 1000 g floury potatoes, peeled and cut into slices (1 cm - see Tips)
- 1 tsp sea salt
- 350 g milk
- 30 g butter, cut into pieces
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 4652 kJ / 1111.9 kcal
- Białko
- 59 g
- Węglowodany
- 114.6 g
- Tłuszcz
- 44.5 g
- Tłuszcz nasycony
- 18 g
- Błonnik
- 14.7 g
- Sód
- 2036.9 mg
Alternatywne przepisy
Lala's creamy lemon butter chicken
1 Std. 10 Min
Jo Whitton's Wholesome meatball soup
50min
Chicken and risoni bake
1h 15min
Baked Chicken Pizzaiola
55min
Lamb sausage ragu
30min
Chinese pork with vegetables
1h 20min
Korean barbecue pork with rice salad (MEATER+®)
40min
Braised Lamb Shanks
3u. 35min
Family chicken galette
1h 55 min
Paprika chicken with sour cream sauce
1h 15min
Chicken and spinach enchiladas
40min
Chicken meatballs in smoky tomato and eggplant sauce
50min