![Coq au vin blanc with mashed potato Coq au vin blanc with mashed potato](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/ab21c57bee781df2fe9831b286750c33/Derivates/798ab030b35a7801b06f064228fd498f22764c57.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Coq au vin
- 4 chicken Marylands, jointed, trimmed and skin on
- 12 eschalots, peeled
- 200 g shortcut bacon rashers, trimmed and cut into pieces (2 cm)
- 2 sprigs fresh thyme, leaves only
- 1 sprig fresh rosemary, leaves only
- 1 tsp sea salt
- ground black pepper, to season
- 200 g white wine
- ½ tsp Chicken stock paste (see Tips)
- 100 g water
- 6 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 3 garlic cloves
- 200 g fresh Swiss brown mushrooms, cut into quarters
- 20 g salted butter
Mashed potato
- 1000 g floury potatoes, peeled and cut into slices (1 cm - see Tips)
- 1 tsp sea salt
- 350 g milk
- 30 g butter, cut into pieces
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 4652 kJ / 1111.9 kcal
- Białko
- 59 g
- Węglowodany
- 114.6 g
- Tłuszcz
- 44.5 g
- Tłuszcz nasycony
- 18 g
- Błonnik
- 14.7 g
- Sód
- 2036.9 mg
Alternatywne przepisy
Middle Eastern lamb pizza pie (TM6)
2h
Leek, chilli and chorizo sauce
40p
Broccoli and ham pasta bake
1h
Chicken meatballs in smoky tomato and eggplant sauce
50 Min
Chicken and risoni bake
1 Std. 15 Min
Lamb sausage ragu
30min
Family Meatloaf
1 Std. 10 Min
Cheeseburger Meatball and potato wedge traybake
1h
Jo Whitton's Wholesome meatball soup
50 Min
Baked Chicken Pizzaiola
55 min
Low waste chicken lasagne
1h 30min
Lala's creamy lemon butter chicken
1 Std. 10 Min