Urządzenia i Akcesoria
Baked chicken pizzaiola
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 55 min
6 portions
Składniki
-
potatoes peeled and cut into thin slices800 g
-
extra virgin olive oil2 tbsp
-
Edam cheese cut into pieces (3 cm)300 g
-
extra virgin olive oil50 g
-
onion peeled, cut into quarters250 g
-
garlic cloves4
-
tomato passata600 g
-
Vegetable stock paste (see Tip)2 tsp
-
dried oregano2 tsp
-
white sugar1 ½ tsp
-
chicken breast skinless, cut into halves1200 g
-
sea salt1 tsp
-
fresh ground black pepper1 tsp
-
broccolini or broccoli cut into florets, trimmed500 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
911.8 mg
Białko
61.7 g
Kalorie
3471.1 kJ /
829.6 kcal
Tłuszcz
46 g
Błonnik
8 g
Tłuszcz nasycony
16.2 g
Węglowodany
44.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Cheeseburger Meatball and potato wedge traybake
1 godz.
Family burger pie
1 godz. 25 min
Broccoli and ham pasta bake
1 godz.
Creamy chicken and sun-dried tomato pasta
30 min
Jo Whitton's Wholesome meatball soup
50 min
Smash burger taco
40 min
Chinese-style chicken
25 min
Crispy sticky sesame chicken
45 min
Chicken and risoni bake
1 godz. 15 min
Lala's creamy lemon butter chicken
1 godz. 10 min
Creamy "marry me" chicken pasta
30 min
Low waste chicken lasagne
1 godz. 30 min