Urządzenia i Akcesoria
Pork fillet with chilli and coconut relish (Diabetes)
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
4 portions
Składniki
-
fresh long green chillies trimmed and deseeded if preferred2
-
garlic cloves4
-
piece fresh ginger peeled4 cm
-
pork fillet trimmed and cut into 4 equal portions600 g
-
ground black pepper to taste
-
hoisin sauce (see Tips)1 tbsp
-
red onion100 g
-
extra virgin olive oil20 g
-
basmati rice200 g
-
water1000 g
-
broccolini thick stems halved horizontally (see Tips)180 g
-
green beans trimmed160 g
-
tomatoes seeded and finely chopped300 g
-
shredded coconut toasted3 tsp
-
lime juice1 ½ tbsp
-
fresh coriander leaves only3 tbsp
-
lime cut into wedges1
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
204.3 mg
Białko
41 g
Kalorie
1852.5 kJ /
442.5 kcal
Tłuszcz
8.5 g
Błonnik
7 g
Tłuszcz nasycony
2.3 g
Węglowodany
45.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Laksa paste (Noni Jenkins)
10 Min
Quick prawn laksa (Noni Jenkins)
25 Min
Lamb saag (Noni Jenkins)
1 Std. 15 Min
Salmon freekeh "nasi goreng" (Diabetes)
55 Min
Chilli beef with lemon feta
30 Min
Chinese five spice beef cheeks (Skinnymixers)
4 Std. 25 Min
Lamb and fennel ragu
4 Std. 35 Min
Skinnymixers' Moroccan chicken with preserved lemon and olives
30 Min
Shredded chicken satay pad Thai (Noni Jenkins)
40 Min
Greek-style meatballs with warm veg salad (Noni Jenkins)
40 Min
Creamy coconut chicken curry (TM6)
30 Min
San choy bau (Matt Sinclair)
30 Min