Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 2 fresh long green chillies, trimmed and deseeded if preferred
- 4 garlic cloves
- 4 cm piece fresh ginger, peeled
- 600 g pork fillet, trimmed and cut into 4 equal portions
- ground black pepper, to taste
- 1 tbsp hoisin sauce (see Tips)
- 100 g red onion
- 20 g extra virgin olive oil
- 200 g basmati rice
- 1000 g water
- 180 g broccolini, thick stems halved horizontally (see Tips)
- 160 g green beans, trimmed
- 300 g tomatoes, seeded and finely chopped
- 3 tsp shredded coconut, toasted
- 1 ½ tbsp lime juice
- 3 tbsp fresh coriander, leaves only
- 1 lime, cut into wedges
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1852.5 kJ / 442.5 kcal
- Białko
- 41 g
- Węglowodany
- 45.8 g
- Tłuszcz
- 8.5 g
- Tłuszcz nasycony
- 2.3 g
- Błonnik
- 7 g
- Sód
- 204.3 mg
Alternatywne przepisy
Firecracker stuffed butternut pumpkin
55min
Coq au vin blanc with mashed potato
1h 50 min
Chinese pork with vegetables
1 Std. 20 Min
Whitebait fritters
35min
Korean barbecue pork with rice salad (MEATER+®)
40min
Five spice chicken with asparagus and pea salad
2h 10min
Ginger salmon udon with spiced cashews
35min
Shredded chicken noodle salad with green miso (Diabetes)
35min
Creamy beef curry
1h 15 min
Chicken laksa
30min
Korean beef bulgogi stir-fry with rice
1h 50 min
Greek-style meatballs with warm veg salad (Noni Jenkins)
40min