Urządzenia i Akcesoria
Pork fillet with chilli and coconut relish (Diabetes)
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
4 portions
Składniki
-
fresh long green chillies trimmed and deseeded if preferred2
-
garlic cloves4
-
piece fresh ginger peeled4 cm
-
pork fillet trimmed and cut into 4 equal portions600 g
-
ground black pepper to taste
-
hoisin sauce (see Tips)1 tbsp
-
red onion100 g
-
extra virgin olive oil20 g
-
basmati rice200 g
-
water1000 g
-
broccolini thick stems halved horizontally (see Tips)180 g
-
green beans trimmed160 g
-
tomatoes seeded and finely chopped300 g
-
shredded coconut toasted3 tsp
-
lime juice1 ½ tbsp
-
fresh coriander leaves only3 tbsp
-
lime cut into wedges1
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
204.3 mg
Białko
41 g
Kalorie
1852.5 kJ /
442.5 kcal
Tłuszcz
8.5 g
Błonnik
7 g
Tłuszcz nasycony
2.3 g
Węglowodany
45.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
"Moussaka" bowl
45 min
Quick prawn laksa (Noni Jenkins)
25 min
Middle Eastern open chicken pie (Diabetes, TM6)
1 godz. 30 min
Chicken, spinach and leek risotto
30 min
Salmon freekeh "nasi goreng" (Diabetes)
55 min
Fast lamb curry with chickpea and cauliflower rice (Diabetes)
25 min
Braised Lamb Shanks
3 godz. 35 min
Eggplant and ricotta involtini
1 godz. 20 min
Yellow curry sauce (Dandelion restaurant)
55 min
Fish "tacos" with coleslaw (Noni Jenkins)
25 min
Greek-style meatballs with warm veg salad (Noni Jenkins)
40 min
Bean ratatouille with halloumi
30 min