Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 200 g dried risoni pasta
- 1000 g skinless, boneless chicken thighs, cut into halves
- sea salt, to season
- ground black pepper, to season
- 3 garlic cloves
- 1 bunch asparagus, cut into pieces, stalks and tips kept separate
- 1 onion, cut into quarters
- 1 broccoli stem (approx. 150 g), cut into pieces (see Tips)
- 1 cauliflower stem (approx. 100 g), cut into pieces (see Tips)
- 180 g dry white wine
- 50 g unsalted butter
- 350 g water
- 1 tbsp Dijon mustard
- 4 sprigs fresh thyme or herbs of choice, leaves only (see Tips)
- 1 ½ tbsp Chicken stock paste (see Tips)
- 60 g fresh baby spinach
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1941.5 kJ / 464 kcal
- Białko
- 40.6 g
- Węglowodany
- 36.9 g
- Tłuszcz
- 14.9 g
- Tłuszcz nasycony
- 6.3 g
- Błonnik
- 5.3 g
- Sód
- 262.6 mg
Alternatywne przepisy
Cottage pie
1h 30min
Lala's creamy lemon butter chicken
1h 10min
Jo Whitton's Wholesome meatball soup
50min
Paprika chicken with sour cream sauce
1h 15 min
Chicken and pesto risoni
35 Min
Baked Chicken Pizzaiola
55min
Leek, chilli and chorizo sauce
40min
Chicken Pizzaiola
50min
Broccoli and ham pasta bake
1h
Lamb sausage ragu
30min
Low waste chicken lasagne
1h 30min
Chicken meatballs in smoky tomato and eggplant sauce
50min