Urządzenia i Akcesoria
Chicken and risoni bake
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
6 portions
Składniki
-
dried risoni pasta200 g
-
skinless, boneless chicken thighs cut into halves1000 g
-
sea salt to season
-
ground black pepper to season
-
garlic cloves3
-
asparagus cut into pieces, stalks and tips kept separate1 bunch
-
onion cut into quarters1
-
broccoli stem (approx. 150 g), cut into pieces (see Tips)1
-
cauliflower stem (approx. 100 g), cut into pieces (see Tips)1
-
dry white wine180 g
-
unsalted butter50 g
-
water350 g
-
Dijon mustard1 tbsp
-
fresh thyme or herbs of choice, leaves only (see Tips)4 sprigs
-
Chicken stock paste (see Tips)1 ½ tbsp
-
fresh baby spinach60 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
262.6 mg
Białko
40.6 g
Kalorie
1941.5 kJ /
464 kcal
Tłuszcz
14.9 g
Błonnik
5.3 g
Tłuszcz nasycony
6.3 g
Węglowodany
36.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Tex-Mex chicken casserole
45 min
Pine nut and currant rissoles (Mark LaBrooy)
55 min
Curried sausages
40 min
Apricot Chicken
35 min
Chicken, spinach and leek risotto
30 min
Cottage pie
1 godz. 30 min
"Hug in a mug" chicken soup
30 min
Chunky bolognese (Skinnymixers)
45 min
High protein paprika chicken with sweet potato mash and cashew cream
40 min
Creamy "marry me" chicken pasta
30 min
Baked chicken pizzaiola
55 min
Low waste chicken lasagne
1 godz. 30 min