Sole au beurre de grenade et purée de panais à l'anis

Sole au beurre de grenade et purée de panais à l'anis

Brak ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz.
2 portions

Składniki

Purée de panais à l'anis
  • 150 g de lait
  • 10 g de pastis
  • 350 g de panais en morceaux
  • 1 clou de girofle
  • 1 anis étoilé
  • 1 pincée de sel selon vos goûts
  • 3 pincées de poivre moulu selon vos goûts
Sole et beurre de grenade
  • 300 g de filets de sole
  • 2 pincées de sel
  • 75 g d'échalotes
  • 3 grenades
  • 100 g de jus de grenade
  • 70 g de beurre demi-sel en petits morceaux

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 728 kcal / 3046 kJ
Białko 32.5 g
Tłuszcz 33 g
Węglowodany 71 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...