Sauce au caramel

4.6 50 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
400 g

Składniki

  • 250 g de sucre
    250 g de sucre brun
  • 200 g de crème, min. 30% M.G.
  • 30 g de beurre non salé froid et autant que possible en une seule pièce (env. 60 x 40 x 10 mm)
  • 1030 g d'eau
  • 1 c. à café de jus de citron
  • 1 c. à soupe de vinaigre

Wartości odżywcze na 400 g

Białko 5 g
Kalorie 8545 kJ / 2040 kcal
Tłuszcz 111 g
Błonnik 0 g
Węglowodany 256 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...