Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 240 - 480 g de sucre en poudre
- 150 - 300 g de jus de citron, fraîchement pressé
- 120 - 240 g de beurre
- 3 - 6 oeufs, de taille moyenne (53-63 g)
- Wartości odżywcze
- na 1 La recette complète
- Kalorie
- 18977 kJ / 4530 kcal
- Białko
- 46 g
- Węglowodany
- 542 g
- Tłuszcz
- 238 g
- Tłuszcz nasycony
- 132 g
- Błonnik
- 0.3 g
- Sód
- 493 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Coleslaw
10min
Pain pitta
2sa
Crème pâtissière
15 min
Sauce caramel
1sa 30 dk
Bûche sushi, mangue, saumon, avocat et chips de gingembre
2sa
Vinaigre infusé à la framboise
Brak ocen
Tarte au caramel à la crème vanillée
Brak ocen
Sauce caramel vanille bourbon
40 min
Sauce béarnaise
20 min
Sauce au caramel
1sa 30 dk
Ciabattines
3 godz. 30 min
Caraméliser 200 g d'oignons
40 min