Urządzenia i Akcesoria
Lemon Caper Potato Salad
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz.
12 portions
Składniki
-
bacon cut into pieces (½ in.)8 oz
-
garlic cloves2
-
Dijon mustard½ oz
-
extra virgin olive oil1 oz
-
freshly squeezed lemon juice1 oz
-
white vinegar1 oz
-
salt1 tsp
-
ground white pepper¼ tsp
-
water25 oz
-
Yukon gold potatoes peeled and cut into pieces (½ in.)60 oz
-
large eggs4
-
celery cut into pieces (¼ in.)6 oz
-
pickles cut into pieces (¼ in.)5 oz
-
green onions cut into pieces (¼ in.) (approx. 4 onions)3 oz
-
capers2 tbsp
-
mayonnaise2 oz
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
545.5 mg
Białko
8.5 g
Kalorie
1187.6 kJ /
283.8 kcal
Tłuszcz
16 g
Błonnik
3.8 g
Tłuszcz nasycony
4.1 g
Węglowodany
26.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Marinara Sauce
40 min
Garlicky Green Beans with Crispy Potato Topping
40 min
Peach Cobbler
2 godz. 35 min
Sautéing 7 oz Zucchini
20 min
Roasted Potato Salad
1 godz.
Acorn Squash Gratin
1 godz. 55 min
Brussel Sprouts Salad with Cranberries and Almonds
50 min
Lemon Caper Salmon with Ribbon Squash
35 min
Greek Rice
1 godz. 20 min
Roasted Vegetables with Farro and Lemon Feta Dressing (Ben)
55 min
Cauliflower Gratin
55 min
Buttermilk Mashed Potatoes
35 min