
Urządzenia i Akcesoria
Lemon Caper Potato Salad
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz.
12 portions
Składniki
-
bacon cut into pieces (½ in.)8 oz
-
garlic cloves2
-
Dijon mustard½ oz
-
extra virgin olive oil1 oz
-
freshly squeezed lemon juice1 oz
-
white vinegar1 oz
-
salt1 tsp
-
ground white pepper¼ tsp
-
water25 oz
-
Yukon gold potatoes peeled and cut into pieces (½ in.)60 oz
-
large eggs4
-
celery cut into pieces (¼ in.)6 oz
-
pickles cut into pieces (¼ in.)5 oz
-
green onions cut into pieces (¼ in.) (approx. 4 onions)3 oz
-
capers2 tbsp
-
mayonnaise2 oz
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
545.5 mg
Białko
8.5 g
Kalorie
1187.6 kJ /
283.8 kcal
Tłuszcz
16 g
Błonnik
3.8 g
Tłuszcz nasycony
4.1 g
Węglowodany
26.9 g