Spiedini gratinati ai tre cavolfiori con bagnacauda
TM6

Spiedini gratinati ai tre cavolfiori con bagnacauda

4.8 (8 ocen)

Składniki

Spiedini di cavolfiore

  • 5 fette di pancarré a pezzi
  • 60 g di Parmigiano Reggiano a pezzi
  • 10 g di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
  • 750 g di cimette di cavolfiore colorate
  • 500 g di acqua
  • 2 uova
  • 1 pizzico di sale

Bagnacauda

  • 3 spicchi di aglio senz'anima
  • 20 filetti di acciughe sott'olio
  • 100 g di olio extravergine di oliva

Wartości odżywcze
na 1 pezzo
Kalorie
735.8 kJ / 175.9 kcal
Białko
7 g
Węglowodany
8.8 g
Tłuszcz
12.8 g
Tłuszcz nasycony
2.7 g
Błonnik
2.2 g
Sód
146.9 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy