Osłona noża miksującego jest potrzebna.

Aby przygotować ten przepis, potrzebna jest osłona noża miksującego. Dowiedz się więcej

Filetti di trota sottovuoto con crema di fagioli e chips di verdure
TM6

Filetti di trota sottovuoto con crema di fagioli e chips di verdure

5.0 (1 ocena)

Składniki

Filetti di trota sottovuoto

  • 1600 g di acqua
  • 600 g di filetti di trota con la pelle (2 filetti)
  • 2 pizzichi di sale
  • 2 pizzichi di pepe nero macinato
  • 10 g di olio extravergine di oliva
  • 2 rametti di timo fresco

Crema di fagioli e chips di verdure

  • 150 g di barbabietole cotte a fette (2-3 mm)
  • 150 g di pastinaca a fette (2-3 mm)
  • 150 g di zucchine a fette (2-3 mm)
  • 80 g olio extravergine di oliva + q.b.
  • 1 cucchiaino sale + q.b.
  • 1 cucchiaino di pepe nero macinato + q.b.
  • 30 g di porro a fette
  • 1 spicchio di aglio
  • 1 rametto di rosmarino fresco, solo gli aghi
  • 1 filetto di acciuga sott'olio
  • 240 g di fagioli cannellini in scatola, sgocciolati e sciacquati
  • 200 g di acqua
  • 1 dado per brodo vegetale (dose per 0,5 l), sbriciolato

Wartości odżywcze
na 1 porzione
Kalorie
3405 kJ / 813 kcal
Białko
46 g
Węglowodany
38 g
Tłuszcz
52 g
Tłuszcz nasycony
7 g
Błonnik
8.6 g
Sód
3306 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy