Risotto viola cavolo cappuccio e Casera
TM6

Risotto viola cavolo cappuccio e Casera

4.0 (68 ocen)

Składniki

  • 100 g di formaggio Valtellina Casera a pezzi
  • 250 g di cavolo cappuccio viola, a listarelle molto sottili
  • 60 g di olio extravergine di oliva
  • 800 g di acqua calda
  • 30 g di cipolla
  • 320 g di riso Carnaroli
  • 70 g di vino bianco secco
  • 2 cucchiaini di dado per brodo vegetale

Wartości odżywcze
na 1 porzione
Kalorie
2146.5 kJ / 513 kcal
Białko
13.2 g
Węglowodany
66.8 g
Tłuszcz
22.6 g
Tłuszcz nasycony
6 g
Błonnik
1.5 g
Sód
180.6 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy