Risotto viola cavolo cappuccio e Casera

Risotto viola cavolo cappuccio e Casera

4.1 79 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
4 porzioni

Składniki

  • di formaggio Valtellina Casera a pezzi
    100 g
  • di cavolo cappuccio viola, a listarelle molto sottili
    250 g
  • di olio extravergine di oliva
    60 g
  • di acqua calda
    800 g
  • di cipolla
    30 g
  • di riso Carnaroli
    320 g
  • di vino bianco secco
    70 g
  • di dado per brodo vegetale
    2 cucchiaini

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 513 kcal / 2146.5 kJ
Białko 13.2 g
Tłuszcz 22.6 g
Węglowodany 66.8 g
Błonnik 1.5 g
Tłuszcz nasycony 6 g
Sód 180.6 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...