Ciceri e tria

Ciceri e tria

5.0 15 ocen
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
6 porzioni

Składniki

Pasta fresca (Tria)
  • 250 g di farina di semola di grano duro + q.b.
  • 50 g di farina tipo 0
  • 150 g di acqua
Ceci (Ciceri)
  • 30 g di olio extravergine di oliva + q.b.
  • 80 g di cipolla in quarti
  • 80 g di carota pelata a pezzi (2cm)
  • 30 g di sedano a pezzi
  • 400 g di ceci bianchi lessi
  • 500 g di acqua
  • 2 cucchiaini di sale
  • 100 g di pomodori ciliegino a metà
Terminare la preparazione
  • 1000 g di olio per frittura
  • 1 pizzico di pepe nero macinato

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 294 kcal / 1230 kJ
Białko 10.8 g
Tłuszcz 6.9 g
Węglowodany 50.2 g
Błonnik 6.3 g
Tłuszcz nasycony 0.8 g
Sód 891.3 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...