![Pizza 'nduja e caciocavallo Pizza 'nduja e caciocavallo](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/e8bedcd8392a888e6dd7bc13f5580dcd/Derivates/06b8246e65c44730c6b21775b4530a5cdb373579.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 450 g di acqua
- 3 g di lievito di birra fresco
- 360 g di farina tipo 0
- 8 g di sale
- farina di semola q.b.
- 200 g di pomodori pelati a pezzi
- 20 g di 'nduja
- 150 g di mozzarella di bufala a fette, ben sgocciolata
- olio extravergine di oliva q.b.
- 100 g di caciocavallo in scaglie
- Wartości odżywcze
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 5271.5 kJ / 1260 kcal
- Białko
- 56.7 g
- Węglowodany
- 141.9 g
- Tłuszcz
- 55.9 g
- Tłuszcz nasycony
- 19.9 g
- Błonnik
- 5.2 g
- Sód
- 2362.9 mg
Alternatywne przepisy
Cannelloni ripieni con ragù alla bolognese (Bimby Friend)
1h 30min
Focaccia cipolle e zucca
2h
Focaccia integrale a lunga lievitazione
24 Std.
Corona di pan brioche ripiena di verdure e Asiago
3 godz. 30 min
Pizza Gourmet con friggitelli e alici marinate
4h
Pizza con salame piccante TM6
3 godz. 30 min
Pizza con pesto di pistacchio, stracciatella e mortadella
4h
Focaccia ad alta idratazione TM6
5 Std.
Pizza barese ai pomodorini
2h
Pizza romana (di Gabriele Bonci)
24 Std.
Focaccia barese TM6
4h
Pizza napoletana
9 Std.