Urządzenia i Akcesoria
Pizza 'nduja e caciocavallo
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 9 godz.
2 pezzi
Składniki
-
450 g di acqua
-
3 g di lievito di birra fresco
-
360 g farina tipo 0
-
8 g di sale
-
farina di semola q.b.
-
200 g di pomodori pelati a pezzi
-
20 g di 'nduja
-
150 g di mozzarella di bufala a fette, ben sgocciolata
-
olio extravergine di oliva q.b.
-
100 g di caciocavallo in scaglie
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 pezzo
Sód
2362.9 mg
Białko
56.7 g
Kalorie
5271.5 kJ /
1260 kcal
Tłuszcz
55.9 g
Błonnik
5.2 g
Tłuszcz nasycony
19.9 g
Węglowodany
141.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Pasta fresca tipo Trofie
30min
Pizza con salame piccante TM6
3h 30min
Pizza caprese
9h
Pizza vegetariana
3h
Panini della Val Venosta
15h 30min
Pizza con Gorgonzola, pancetta croccante, pere, miele e noci
3h 35min
Pizza Gourmet con friggitelli e alici marinate
4h
Pizza napoletana
9h
Pizza con polpette in salsa piccante, scamorza e peperoni
3h 50min
Pizza barese ai pomodorini
2h
Pizza vegetariana a lunga lievitazione
20h
Pizza con patate, funghi porcini e salsiccia
3h 50min