Urządzenia i Akcesoria
Gotowanie na parze moreli (500-800 g)
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 20 min
500 g
Składniki
-
500 g wody
-
500 - 800 g moreli bez pestek, przekrojonych na pół
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 100 g
Sód
2 mg
Białko
1 g
Kalorie
193 kJ /
46 kcal
Tłuszcz
0 g
Błonnik
1.5 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Węglowodany
8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
GOTOWANIE NA PARZE II
20 Przepisów
Polska
Polska
Może spodoba Ci się również...
Gotowanie na parze kalarepy (200-600 g)
30min
Gotowanie na parze ćwiartek gruszek (500-800 g)
25min
Gotowanie na parze jabłek (500-1000 g)
25min
Gotowanie na parze śliwek (200-450 g)
20min
Gotowanie na parze moreli (300-500 g)
20min
Gotowanie na parze jabłek (200-400 g)
20min
Gotowanie na parze młodych marchewek (650-1200 g)
35min
Gotowanie na parze plastrów marchewki (550-800 g)
40min
Gotowanie na parze pasternaku (200-500 g)
20min
Purée z kalafiora, kopru włoskiego i selera (od 9. miesiąca życia)
35min
Purée z marchewki, ziemniaka i sałaty (od 6. miesiąca życia)
35min
Purée z dyni (dla dzieci)
50min