Urządzenia i Akcesoria
Gotowanie na parze pora (450-800 g)
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
450 g
Składniki
-
500 g wody
-
500 - 800 g pora pokrojonego w 2 cm plastry
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 100 g
Sód
5 mg
Białko
2 g
Kalorie
119 kJ /
28 kcal
Tłuszcz
0 g
Błonnik
2.3 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Węglowodany
3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
GOTOWANIE NA PARZE
20 Przepisów
Polska
Polska
Może spodoba Ci się również...
Gotowanie na parze cukinii (550-800 g)
30 min
Gotowanie na parze kapusty (350-800 g)
25 min
Gotowanie na parze kalafiora (350-900 g)
30 min
Gotowanie na parze selera naciowego (200-400 g)
30 min
Gotowanie na parze pora (200-400 g)
25 min
Gotowanie na parze ziemniaków lub batatów (200-600 g)
30 min
Gotowanie na parze młodych ziemniaków (300-600 g)
35 min
Gotowanie na parze zielonego groszku (200-500 g)
20 min
Gotowanie na parze kapusty (300 g)
15 min
Gotowanie na parze brokułu (250 g)
15 min
Warzywa gotowane na parze
35 min
Zielona fasolka szparagowa na Varomie
30 min