Urządzenia i Akcesoria
Gotowanie na parze pora (450-800 g)
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
450 g
Składniki
-
500 g wody
-
500 - 800 g pora pokrojonego w 2 cm plastry
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 100 g
Sód
5 mg
Białko
2 g
Kalorie
119 kJ /
28 kcal
Tłuszcz
0 g
Błonnik
2.3 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Węglowodany
3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
GOTOWANIE NA PARZE
20 Przepisów
Polska
Polska
Może spodoba Ci się również...
Gotowanie na parze bobu (1000 g)
30min
Gotowanie na parze bobu (300-500 g)
25min
Gotowanie na parze brzoskwiń (300-450 g)
15min
Gotowanie na parze fasolki szparagowej (350-800 g)
25min
Gotowanie na parze selera naciowego (450-800 g)
35min
Gotowanie na parze korzenia selera (500-800 g)
30min
Gotowanie na parze kalafiora (350-900 g)
30min
Gotowanie na parze pora (200-400 g)
25min
Gotowanie na parze młodych ziemniaków (300-600 g)
35min
Gotowanie na parze zielonego groszku (200-500 g)
20min
Delikatne rumienienie fasolki szparagowej
25min
Brokuł z mleczkiem kokosowym
35min