Urządzenia i Akcesoria
Koncentrat bulionu z wolno gotowanej wołowiny i zrumienionych warzyw
Składniki
-
40 g oleju
-
300 g warzyw, mieszanych np. marchewki, korzenia pietruszki, selera naciowego, pora, pokrojonych na kawałki
-
100 g cebuli pokrojonej w ósemki
-
1 ząbek czosnku
-
50 g koncentratu pomidorowego
-
4 łodyżki mieszanych ziół, świeżych np. natki pietruszki, szałwii, rozmarynu, tylko liście
-
100 g soli gruboziarnistej
-
30 g wody30 g czerwonego wina
-
1 liść laurowy, suszony
-
300 g mięsa wołowego, mielonego podzielonego na kawałki
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 400 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Wolno gotowana jagnięcina z ogórkowym kuskusem i miętą (z osłoną noża miksującego)
9hod.
Wolno gotowana wołowina w sosie whisky z ziemniakami (z osłoną noża miksującego)
2hod. 50min.
Wolno gotowana wołowina z pieczarkami (z osłoną noża miksującego)
5hod. 20min.
Wolno gotowany wywar wołowy na mięsie i kościach (z osłoną noża miksującego)
3hod. 50min.
Wołowina po burgundzku; Ciasto cytrynowe z syropem cytrynowym
2hod. 20min.
Koncentrat bulionu z kaczki
20min.
Koncentrat bulionu wołowego
1hod. 20min.
Czulent z warzywami korzeniowymi i wołowiną (z osłoną noża miksującego)
4hod. 30min.
Wolno gotowany gulasz cielęcy
2hod. 10min.
Napój migdałowy z moczonych migdałów
6hod. 10min.
Wolno gotowana zupa gulaszowa z cielęciny (z osłoną noża miksującego)
6hod. 30min.
Wolno gotowana łopatka wieprzowa (z osłoną noża miksującego)
4hod. 20min.