Gotowanie na parze kalarepy (550-1200 g)

Gotowanie na parze kalarepy (550-1200 g)

4.0 4 oceny
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
550 g

Składniki

  • 500 g wody
  • 550 - 1200 g kalarepy obranej, pokrojonej na 3 cm kawałki

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 100 g

Sód 21.7 mg
Białko 1.7 g
Kalorie 113 kJ / 27 kcal
Tłuszcz 0.1 g
Błonnik 3.6 g
Tłuszcz nasycony 0 g
Węglowodany 6.2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...