Urządzenia i Akcesoria
Gotowanie na parze kalarepy (550-1200 g)
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
550 g
Składniki
-
500 g wody
-
550 - 1200 g kalarepy obranej, pokrojonej na 3 cm kawałki
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 100 g
Sód
21.7 mg
Białko
1.7 g
Kalorie
113 kJ /
27 kcal
Tłuszcz
0.1 g
Błonnik
3.6 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Węglowodany
6.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
GOTOWANIE NA PARZE III
20 Przepisów
Polska
Polska
Może spodoba Ci się również...
Gotowanie na parze kalarepy (200-600 g)
30min
Gotowanie na parze buraków (200-600 g)
55min
Gotowanie na parze cukinii (550-800 g)
30min
Gotowanie na parze ziemniaków lub batatów (650-1200 g)
40min
Gotowanie na parze brokułu (300-800 g)
25min
Gotowanie na parze kalafiora (350-900 g)
30min
Gotowanie na parze plastrów marchewki (550-800 g)
40min
Gotowanie na parze cukinii (200-500 g)
20min
Gotowanie na parze ziemniaków lub batatów (200-600 g)
30min
Gotowanie na parze brokułu (250 g)
15min
Gotowanie na parze młodych marchewek (200-600 g)
30min
Gotowanie na parze plastrów marchewki (200-500 g)
30min