
Urządzenia i Akcesoria
Gotowanie na parze kalafiora (350-900 g)
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
350 g
Składniki
-
wody500 g
-
różyczek kalafiora350 - 900 g
Wartości odżywcze na 100 g
Kalorie
28 kcal /
116 kJ
Białko
3 g
Tłuszcz
0 g
Węglowodany
2 g
Błonnik
2.9 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Sód
15 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

GOTOWANIE NA PARZE
20 Przepisów
Polska
Polska
Możesz także polubić...
Gotowanie na parze buraków (200-600 g)
55min
Gotowanie na parze fasolki szparagowej (350-800 g)
25min
Gotowanie na parze ziemniaków lub batatów (650-1200 g)
40min
Gotowanie na parze młodych ziemniaków (700-1200 g)
45min
Gotowanie na parze brokułu (300-800 g)
25min
Gotowanie na parze fasolki szparagowej (200-300 g)
25min
Gotowanie na parze ziemniaków lub batatów (200-600 g)
30min
Gotowanie na parze młodych ziemniaków (300-600 g)
35min
Gotowanie na parze brokułu (250 g)
15min
Gotowanie na parze kalafiora (300 g)
20min
Gotowanie na parze młodych marchewek (200-600 g)
30min
Gotowanie na parze plastrów marchewki (200-500 g)
30min