Urządzenia i Akcesoria
Gotowanie na parze szparagów (500-800 g)
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
500 g
Składniki
-
wody500 g
-
zielonych szparagów bez twardych końcówek500 - 800 g
Wartości odżywcze na 100 g
Kalorie
21 kcal /
87 kJ
Białko
2 g
Tłuszcz
0 g
Węglowodany
2 g
Błonnik
1.4 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Sód
0 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMożesz także polubić...
Gotowanie na parze bobu (1000 g)
30 Min
Gotowanie na parze bobu (300-500 g)
25 Min
Gotowanie na parze cukinii (550-800 g)
30 Min
Gotowanie na parze fasolki szparagowej (350-800 g)
25 Min
Gotowanie na parze brokułu (300-800 g)
25 Min
Gotowanie na parze kalafiora (350-900 g)
30 Min
Gotowanie na parze fasolki szparagowej (200-300 g)
25 Min
Gotowanie na parze ziemniaków lub batatów (200-600 g)
30 Min
Gotowanie na parze młodych ziemniaków (300-600 g)
35 Min
Gotowanie na parze brokułu (250 g)
15 Min
Gotowanie na parze kalafiora (300 g)
20 Min
Zielona fasolka szparagowa na Varomie
30 Min