Pasta z tuńczyka i jajek

Pasta z tuńczyka i jajek

4.6 1.5K ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 20 min
4 porcje

Składniki

  • wody
    400 g
  • jajka
    4
  • tuńczyka, w oleju odsączonego (waga po odsączeniu ok. 140 g)
    1 puszka
  • śmietany, 18% tłuszczu
    100 g
    100 g jogurtu naturalnego, gęstego
  • szczypiorku, świeżego posiekanego
    1 - 2 łyżki
  • soli
    ½ łyżeczki
  • pieprzu czarnego, mielonego
    ¼ - ½ łyżeczki

Wartości odżywcze na 1 porcję

Kalorie 174.3 kcal / 729.3 kJ
Białko 16.5 g
Tłuszcz 11.3 g
Węglowodany 1.8 g
Błonnik 0.2 g
Tłuszcz nasycony 4.5 g
Sód 504.8 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...