
Urządzenia i Akcesoria
Pasta z tuńczyka i jajek
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 20 min
4 porcje
Składniki
-
400 g wody
-
4 jajka
-
1 puszka tuńczyka, w oleju odsączonego (waga po odsączeniu ok. 140 g)
-
100 g śmietany, 18% tłuszczu
-
1 - 2 łyżki szczypiorku, świeżego posiekanego
-
½ łyżeczki soli
-
¼ - ½ łyżeczki pieprzu czarnego, mielonego
Wartości odżywcze na 1 porcję
Kalorie
174.3 kcal /
729.3 kJ
Białko
16.5 g
Tłuszcz
11.3 g
Węglowodany
1.8 g
Błonnik
0.2 g
Tłuszcz nasycony
4.5 g
Sód
504.8 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

THERMOMIX® NA BIWAKU
12 Przepisów
Polska
Polska