
Urządzenia i Akcesoria
Pasta z tuńczyka i jajek
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 20 min
4 porcje
Składniki
-
wody400 g
-
jajka4
-
tuńczyka, w oleju odsączonego (waga po odsączeniu ok. 140 g)1 puszka
-
śmietany, 18% tłuszczu100 g
-
szczypiorku, świeżego posiekanego1 - 2 łyżki
-
soli½ łyżeczki
-
pieprzu czarnego, mielonego¼ - ½ łyżeczki
Wartości odżywcze na 1 porcję
Kalorie
174.3 kcal /
729.3 kJ
Białko
16.5 g
Tłuszcz
11.3 g
Węglowodany
1.8 g
Błonnik
0.2 g
Tłuszcz nasycony
4.5 g
Sód
504.8 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

THERMOMIX® NA BIWAKU
12 Przepisów
Polska
Polska