Urządzenia i Akcesoria
Garbanzos con espinacas
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
5 porciones
Składniki
-
200 g de garbanzos secos remojados por 12 horas en agua
-
2 dientes de ajo pelados
-
1500 g de agua
-
65 g de hojas de espinaca fresca baby
-
½ cdita de sal fina
-
1 cda de vinagre de vino blanco
-
1 limón verde
-
1 cda de aceite de oliva
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porción
Białko
9 g
Kalorie
752 kJ /
179 kcal
Tłuszcz
6 g
Błonnik
2 g
Węglowodany
25 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
CASERO Y SABROSO
11 Przepisów
Meksyk
Meksyk
Może spodoba Ci się również...
Cocción de garbanzos
12h 55min
Lentejas
1h 30min
Ensalada de Arroz Salvaje
50min
Lentejas con chorizo
1h 30min
Crema vegana de acelgas
30min
Potaje de habas
1h 30min
Lentejas con pulpo y huevo
1h 30min
Ensalada de coliflor con elotitos
30min
Garbanzos con camote y espinacas
40min
Ensalada de alubias Texana
15min
Lentejas marinadas
35min
Champiñones al ajillo
15min