Urządzenia i Akcesoria
Garbanzos con espinacas
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
5 porciones
Składniki
-
200 g de garbanzos secos remojados por 12 horas en agua
-
2 dientes de ajo pelados
-
1500 g de agua
-
65 g de hojas de espinaca fresca baby
-
½ cdita de sal fina
-
1 cda de vinagre de vino blanco
-
1 limón verde
-
1 cda de aceite de oliva
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porción
Białko
9 g
Kalorie
752 kJ /
179 kcal
Tłuszcz
6 g
Błonnik
2 g
Węglowodany
25 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
CASERO Y SABROSO
11 Przepisów
Meksyk
Meksyk
Może spodoba Ci się również...
Col al vapor (300 g) en cestillo
15 min
Alubias en cocción lenta TM6
14 godz. 40 min
Cocción de garbanzos
12 godz. 55 min
Lentejas
1 godz. 30 min
Crema de verduras
20 min
Garbanzos con Bacalao
30 min
Potaje de habas
1 godz. 30 min
Crema de verduras
35 min
Verduras al vapor
45 min
Crema de acelgas con piñones (vegano y sin gluten)
40 min
Garbanzos con camote y espinacas
40 min
Verduras salteadas
10 min