
Urządzenia i Akcesoria
Spirali di frittata arlecchino
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 2 godz. 30 min
18 pezzi
Składniki
-
50 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi
-
200 g di zucchine a pezzi
-
150 g di peperone rosso pulito e a pezzi
-
150 g di peperone giallo pulito e a pezzi
-
5 uova grandi
-
½ cucchiaino di sale
-
erba cipollina fresca q.b.
-
240 g di formaggio fresco spalmabile
-
200 g di prosciutto cotto a fette
Wartości odżywcze na 1 pezzo
Kalorie
100.6 kcal /
420.7 kJ
Białko
6.3 g
Tłuszcz
7.8 g
Węglowodany
1.4 g
Błonnik
0.1 g
Tłuszcz nasycony
3.4 g
Sód
208.7 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Gusto d'estate
20 Przepisów
Włochy
Włochy