Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 50 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi
- 200 g di zucchine a pezzi
- 150 g di peperone rosso, pulito e a pezzi
- 150 g di peperone giallo, pulito e a pezzi
- 5 uova grandi
- ½ cucchiaino di sale
- erba cipollina fresca q.b.
- 240 g di formaggio fresco spalmabile
- 200 g di prosciutto cotto a fette
- Wartości odżywcze
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 420.7 kJ / 100.6 kcal
- Białko
- 6.3 g
- Węglowodany
- 1.4 g
- Tłuszcz
- 7.8 g
- Tłuszcz nasycony
- 3.4 g
- Błonnik
- 0.1 g
- Sód
- 208.7 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Burger di zucchine
1h
Involtini di melanzane al prosciutto
1h
Girelle di sfoglia con spinaci e Feta
1h 10 min
Brutti ma buoni di patate
55min
Crostata salata tricolore
1h 30min
Crostata salata ai peperoni con mozzarella e basilico
1h 30min
Frittatine agli spinaci ripiene
45min
Frittata gusto pizza
50min
Rotolo ai piselli
50min
Millefoglie vegetariana
1h 30min
Pizzette di melanzane
40min
Girelle di sfoglia con crema di zucca e speck
2 Std. 15 Min