![Razza in salsa di peperoni Razza in salsa di peperoni](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/e1f65c21-11fb-403b-8800-61f6eaa51be0/Derivates/4bd8e046-9104-48ae-868c-ecd485011d20.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 20 g di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 1 spicchio di aglio
- 60 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 700 g di peperoni, puliti e a listarelle (1 cm circa)
- 100 g di passata di pomodoro
- 20 g di aceto di vino bianco
- 100 g di acqua
- 2 pizzichi di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 600 g di filetti di razza, senza pelle
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1259 kJ / 301 kcal
- Białko
- 23.4 g
- Węglowodany
- 13.6 g
- Tłuszcz
- 17 g
Alternatywne przepisy
Sarde al sugo di pomodoro
40 Min
Anello di polenta con sugo ai funghi e speck
1h 30min
Crocchette di Cecina di Leon e formaggio di capra
9 godz. 20 min
Pappa al pomodoro con verdurine
1h 30min
Tagliatelle al vino con ragù di pecora
25 godz. 55 min
Frittatine di mare
35min
Spezzatino di ricciola agli agrumi
1 Std.
Filetti di salmone in salsa di acetosa
40 Min
Cotriade (brodetto di pesce Bretone)
1 Std. 15 Min
Cacciucco
1 Std. 20 Min
Gallinella con macedonia di verdure in olio aromatico
40 Min
Granchio ripieno
1 Std. 10 Min