Urządzenia i Akcesoria
Spinach and Butternut Squash Roulade
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 2 godz.
6 portions
Składniki
-
butternut squash peeled, cut in pieces (1 cm)400 g
-
olive oil1 Tbsp
-
Cheddar cheese cut in pieces (2 cm)250 g
-
fresh spinach washed, dried and roughly chopped200 g
-
unsalted butter diced140 g
-
plain flour140 g
-
milk250 g
-
fine sea salt½ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
large eggs separated5
-
cream cheese with chives180 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
22.7 g
Kalorie
2980 kJ /
712 kcal
Tłuszcz
56.9 g
Węglowodany
27.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Carrot, Pumpkin and Chard Pie
1 godz. 20 min
Smoked Salmon and Beetroot Roulade
2 godz. 45 min
Banoffee Brazilian Pavé
1 godz. 25 min
Goat's Cheese Flans with Yoghurt Sauce and Leeks
45 min
Ricotta and Sun-Dried Tomato Cheesecake
2 godz. 50 min
Broccoli and Bacon Tarts
45 min
Rhubarb Pancake Pieces
50 min
Horseradish and Chickpea Dip
10 min
Courgette and Parmesan Muffins
50 min
Salmon en Croute with Lemon Risotto
45 min
Tuna and Spring Onion Quiche
2 godz.
Pea and Courgette Tarts
1 godz.