Urządzenia i Akcesoria
Alpine Macaroni
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 45 min
4 portions
Składniki
Macaroni
-
Gruyère cheese cut in pieces (approx. 3 cm)100 g
-
waxy potatoes (e.g. Charlotte), peeled, cubed (1 cm)400 g
-
water450 g
-
whipping cream300 g
-
fine sea salt1 tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
green apples peeled, cored, cut in pieces (2 cm)500 g
-
macaroni pasta250 g
-
plain flour40 g
-
onions cut in thin rings160 g
-
unsalted butter diced30 g
Apple Sauce and Finalisation
-
lemon juice25 g
-
caster sugar or to taste20 - 40 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
20 g
Kalorie
3642 kJ /
874 kcal
Tłuszcz
45 g
Węglowodany
92 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Quick Tomato and Basil Gnocchi
25 min
Butternut Squash Macaroni Cheese
1 godz. 15 min
Pulled Pork and Cider Rolls
1 godz.
Thai Curry Noodles
25 min
Warm Chicken Peanut Noodle Salad
25 min
Mozzarella and Tomato Pancake Stack
1 godz. 45 min
Louisiana Rice and Shrimp
25 min
Philadelphia, Chorizo and Chive Gnocchi
35 min
Fontina and Walnut Risotto - Risotto con Fontina e noci
25 min
Ham and Leek Pasta Sauce
30 min
Three Cheese Conchiglioni with Tomato Sauce - Conchiglioni ai tre formaggi e salsa al pomodoro
1 godz. 30 min
Orzo Pasta with Chicken and Pesto
30 min