
Urządzenia i Akcesoria
Melonensalat mit Joghurt und Halloumi
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 15 min
4 Portionen
Składniki
-
Cantaloupe-Melone in Stücken300 g
-
gelbe Paprika in Stücken300 g
-
Gurke in Stücken300 g
-
Joghurt, 10% Fett100 g
-
Orangensaft, frisch gepresst40 g
-
Weißweinessig20 g
-
Curry1 TL
-
Salz1 TL
-
Pfeffer aus der Mühle½ TL
-
Basilikum abgezupft2 Stängel
-
Kerbel abgezupft5 g
-
Olivenöl und etwas mehr zum Braten60 g
-
Schwarzkümmel-Samen½ TL
-
Halloumi in Scheiben225 g
Wartości odżywcze na 1 Portion
Kalorie
376 kcal /
1574 kJ
Białko
12 g
Tłuszcz
28 g
Węglowodany
23 g
Błonnik
2.3 g
Tłuszcz nasycony
11 g
Sód
1141 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

THERMOMIX® Magazin 4/2024
41 Przepisów
Niemcy
Niemcy