
Urządzenia i Akcesoria
Spinat-Crostini
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 20 min
6 Portionen
Składniki
-
Pinienkerne30 g
-
Feta in Stücken200 g
-
Knoblauchzehe1
-
Zwiebel halbiert30 g
-
Olivenöl20 g
-
Babyspinat, frisch150 g
-
Pfeffer1 Prise
-
Muskat1 Prise
-
getrocknete Tomaten, in Öl abgetropft, fein geschnitten40 g
-
Ciabatta geröstet12 Scheiben
-
Honig (opcjonalnie) zum Beträufeln
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 Portion
Kalorie
281 kcal /
1174 kJ
Białko
11 g
Tłuszcz
16 g
Węglowodany
26 g
Błonnik
2.7 g
Tłuszcz nasycony
6.1 g
Sód
577 mg