Kas-Press-Knödel

Kas-Press-Knödel

4.6 364 oceny
Przygotowanie 35 min
Czas całkowity 45 min
4 Portionen

Składniki

  • altbackene Brötchen in Stücken
    150 g
  • Bierkäse in Stücken
    100 g
    100 g Gruyère Käse, in Stücken
  • Kartoffeln, mehligkochend gegart, abgekühlt, in Stücken
    100 g
  • Saure Sahne
    100 g
  • Ei
    1
  • Salz
    ¾ TL
  • Pfeffer
    ½ TL
  • Liebstöckel, getrocknet
    1 ½ TL
  • Öl zum Braten

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 Portion

Białko 13 g
Kalorie 1472 kJ / 352 kcal
Tłuszcz 21 g
Błonnik 1.8 g
Węglowodany 27 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...