Urządzenia i Akcesoria
Bärlauchknödel mit Tomatensugo
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
4 Portion
Składniki
-
altbackene Brötchen in Stücken2
-
Bärlauchblätter, frisch ohne Stiele40 g
-
Schalotten100 g
-
Butter20 g
-
körniger Frischkäse200 g
-
Paniermehl30 g
-
Eier3
-
Speisestärke2 EL
-
Salz2 TL
-
Pfeffer1 TL
-
stückige Tomaten (à 400 g)2 Dosen
-
Zucker2 TL
-
Worcester-Sauce2 Spritzer
-
Wasser200 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 Portion
Białko
16 g
Kalorie
1203 kJ /
288 kcal
Tłuszcz
9 g
Błonnik
3.6 g
Węglowodany
32 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Bärlauch
12 Przepisów
Niemcy
Niemcy
Może spodoba Ci się również...
Bärlauch-Risotto
35 min
Bärlauchcremesuppe
30 min
Spinatknödel auf Tomatenragout
1 godz.
Bärlauch-Kartoffel-Käse-Spätzle
1 godz. 15 min
Bärlauch-Spaghetti
30 min
Bärlauch-Tomaten-Pesto
5 min
Bärlauchlaibchen mit Kräutercreme
40 min
Bärlauch-Erdäpfelkas
40 min
Bärlauchsalz
27 godz. 25 min
Bärlauchpaste
20 min
Bärlauch-Brennnesselspätzle mit Bergkäse
45 min
Krautstrudel mit Äpfeln und Walnüssen
1 godz. 30 min