
Urządzenia i Akcesoria
Różowy biszkopt na kisielach
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 4 godz.
16 porcji
Składniki
-
masła pokrojonego na kawałki60 g
-
mąki pszennej200 g
-
kisielu czerwonego, słodzonego, w proszku, np. malinowego, żurawinowego100 - 120 g
-
proszku do pieczenia1 łyżeczka
-
jajek8
-
cukru200 g
-
barwnika spożywczego, czerwonego lub różowego½ - 1 łyżeczka
Wartości odżywcze na 1 porcję
Kalorie
183.8 kcal /
769.3 kJ
Białko
4.4 g
Tłuszcz
5.7 g
Węglowodany
28.7 g
Błonnik
0.3 g
Tłuszcz nasycony
2.8 g
Sód
90.5 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

PYSZNE TORTY
22 Przepisy
Polska
Polska
Możesz także polubić...
Masa maślana z mlekiem skondensowanym do dekoracji tortów
10 min
Polewa czekoladowa do tortu (drip)
10 min
Różowy tort z kremem malinowym
48 godz.
Chrupka z białej czekolady do tortów
1 godz. 10 min
Żelka pomarańczowa do tortów
2 godz. 25 min
Żelka z owoców jagodowych do tortów
2 godz. 25 min
Masa maślana z mlekiem w proszku do dekoracji tortów
10 min
Krem malinowy
30 min
Krem cappuccino na białej czekoladzie
40 min
Krem michałkowy biały
6 godz. 20 min
Krem kokosowy
15 min
Tort z kremem michałkowym i żelką pomarańczową
48 godz.